ΑΓΙΣ ΓΟΥΖΑΡΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ψυχίατρος Άγις Α. Γούζαρης είναι ο Επιστημονικά Υπεύθυνος της Ιατρικής Εταιρίας Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «Ψυχική Φροντίδα ΙΚΕ» την οποία συνίδρυσε με τον Ψυχολόγο Γιώργο Παπαγεωργίου το 2016. Είναι ο επικεφαλής Ψυχίατρος και έχει την ευθύνη της ψυχιατρικής παρακολούθησης των ασθενών και των θεραπευόμενων της Ψυχικής Φροντίδας, συμμετέχοντας παράλληλα στην εποπτεία της διεπιστημονικής θεραπευτικής ομάδας.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΑΓΙΣ Α. ΓΟΥΖΑΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1993. Ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και το 2003 απόκτησε τον τίτλο Ιατρικής ειδικότητας στην Ψυχιατρική. Το 2007 απόκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Κοινωνική Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει εκπαιδευτεί στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Σεμινάριο Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο καθώς και στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. 
Από τον Ιούλιο 2003 έως σήμερα εργάζεται ως ιδιώτης Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής ασκώντας Κλινική Ψυχιατρική και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία για όλο το φάσμα των κλινικών ψυχικών διαταραχών.
Εκτός του ιδιωτικού του ιατρείου η επαγγελματική εμπειρία του κ. Άγι Γούζαρη επικεντρώνεται σε δομές και υπηρεσίες Κοινοτικής Ψυχιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Εξάλλου αυτή η πολύχρονη εμπειρία και αγάπη του για την Κοινοτική Ψυχιατρική και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ήταν αυτή που τον οδήγησε στη δημιουργία της «Ψυχικής Φροντίδας ΙΚΕ» η οποία ιδρύθηκε και λειτουργεί με βάση τις αρχές της Κοινοτικής Ψυχιατρικής.

ΑΓΙΣ Α. ΓΟΥΖΑΡΗΣ

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Άγις A. Γούζαρης από το 1999 έως το 2004 εργάσθηκε ως Ιατρός στην Κινητή Μονάδα Ψυχιατρικής Περίθαλψης Υπαίθρου Νομού Φωκίδας ως υπεύθυνος κλιμακίου της Κινητής Μονάδας με ευθύνη κλινικής παρακολούθησης ψυχιατρικών ασθενών. Στη συνέχεια (2004-2005) εργάσθηκε ως Επιστημονικά Υπεύθυνος και Ψυχίατρος στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Βορειοανατολικών Κυκλάδων έχοντας την ευθύνη της κλινικής παρακολούθησης ψυχιατρικών ασθενών, του προγράμματος κλινικών εποπτειών και εκπαίδευσης της Πολυκλαδικής-Διεπιστημονικής Θεραπευτικής Ομάδας, της αξιολόγησης και του ερευνητικού έργου της Κινητής Μονάδας και της διασύνδεσής της με τους φορείς της τοπικής κοινότητας.

Από το 2007 έως σήμερα ο κ. Άγις A. Γούζαρης εργάζεται συνεχόμενα ως Επιστημονικά Υπεύθυνος και Ψυχίατρος σε Οικοτροφεία Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Προγράμματος Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και Αποασυλοποίησης «Ψυχαργώς» του Υπουργείου Υγείας. Ως Επιστημονικά Υπεύθυνος και Ψυχίατρος έχει την ευθύνη της κλινικής ψυχιατρικής παρακολούθησης των ενοίκων και την επιστημονική ευθύνη της εποπτείας και του συντονισμού της Πολυκλαδικής Θεραπευτικής Ομάδας.

Επιπρόσθετα ο κ. Άγις Α. Γούζαρης έχει εργασθεί ως Ψυχίατρος σε πλαίσια Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας: Από το 2004 έως το 2006 στη Μονάδα Διαγνωστικού του Κέντρου Πολλαπλής Παρέμβασης «Εξέλιξις» του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και από το 2007 έως το 2014 στο Πολυϊατρείο Αθήνας του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τραπέζης (Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.). Παράλληλα, από το 2001 έως το 2015 ήταν Εξωτερικός Συνεργάτης Ψυχίατρος, σε εθελοντική βάση, στο Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα – Καισαριανής, της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, συμμετέχοντας στο κλινικό και ερευνητικό έργο του ΚΚΨΥ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα, email ακόμα και μέσα από το τα κανάλια μας στα Social Media.

Καλέστε μας : 210 72 13353

ΨΥΧΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΑΓΙΣ Α. ΓΟΥΖΑΡΗΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ