Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γεώργιος A. Παπαγεωργίου έχει την εταιρική διαχείριση (manager) της Ψυχικής Φροντίδας ΙΚΕ, εποπτεύει τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το επιστημονικό προσωπικό της Ψυχικής Φροντίδας και ηγείται της συμβουλευτικής μας πρακτικής. Μεταξύ άλλων, έχει σπουδάσει Ψυχολογία στην Αγγλία, σε βασικό πτυχίο (B.Sc.) και σε μεταπτυχιακή εκπαίδευση (Master – M.Sc.) στη Ψυχολογία της Υγείας (Health Psychology). Για την θεωρητική του κατεύθυνση στην Ψυχοθεραπεία, παρότι αρχικά έχει Συστημική εκπαίδευση, πλέον θεωρεί πως τον ελκύει η προσέγγιση Σχεσιακής Ψυχανάλυσης (Relational Psychoanalysis).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου

Συνίδρυσε την εταιρεία «Ψυχική Φροντίδα IKE» το 2016.
Ο κ. Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει μεγάλη εμπειρία στην παρακολούθηση και παροχή συμβουλών σε θεραπευόμενους με χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, όπως κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές, χαρακτηρολογικές δυσλειτουργίες (προσωπικότητες σε παθολογία). 

Συμβουλεύει με εποπτικό ρόλο τους επιστημονικούς συνεργάτες της Ψυχικής Φροντίδας ΙΚΕ σε τακτικά προγραμματισμένες συναντήσεις. Στις εποπτικές συναντήσεις αυτές αναλύονται και εποπτεύονται σε όλη την ομάδα της εταιρίας, ομαδικές και δυαδικές συνεδρίες θεραπευομένων με προσωπικά, επαγγελματικά, κοινωνικά προβλήματα και ασθενών με ψυχικές διαταραχές.

Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Η πλούσια εμπειρία του σε Ατομική (δηλαδή δυαδικές συναντήσεις) και σε Ομαδική Ψυχοθεραπεία σε συνδυασμό με την μακρά πρότερη ενασχόλησή του με τον κόσμο των επιχειρήσεων από το 1992 έως σήμερα, τον οδήγησε σε αυτήν την δημιουργία της πρώτης οργανωμένης μονάδας παροχής ψυχικής φροντίδας κατ’ οίκον στην Ελλάδα.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩ - ΘΕΣΜΩΝ:

K

British Psychological Society (Βρετανική Ένωση Ψυχολόγων)

K

Group Analytic Society International– GASi (Διεθνής Κοινότητα Αναλυτών Ομαδικής Ανάλυσης)

K

International Association for Relational Psychoanalysis & Psychotherapy – IARPP (Διεθνής Ένωση Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας) στις Η.Π.Α.

ΣΠΟΥΔΕΣ:

K

University of Central Lancashire - UK, Master in Health Psychology (MSc) 2015.

K

University of London - UK, Psychology (BSc) 2011.

K

University of Surrey - UK, Master in Business Administration and Organisational Behaviour (MBA) 1997.

K

University of Surrey - UK, Master in International Marketing (MSc)1992 (με υποτροφία Erasmus).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα, email ακόμα και μέσα από το τα κανάλια μας στα Social Media.

Καλέστε μας : 210 72 13353

ΨΥΧΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου